Våra behandlingar

Välkommen att bekanta dig med våra olika behandlingar! 

Klippning
Klippning

En klippning är grunden för en fräsch och välvårdad look. Vi anpassar klippningen efter din ansiktsform, hårtyp och personliga stil för att ge dig det utseende du önskar. Lägg gärna till en tvätt för en ännu mer avslappnande stund.

Boka din klipptid här

 

Färgning
Färgning

Med hjälp av färg kan du förändra hela din look. Vi erbjuder allt från helfärg till slingor och balayage. Vi kan också hjälpa dig att hitta rätt nyans som kompletterar din hudton och personlighet.

Boka färg kort hår
Boka färg halvlångt hår
Boka färg långt hår

Permanent
Permanent

En permanent är en behandling som används för att skapa lockar eller vågor i ditt hår som håller under en längre tid. Processen innebär att kemikalier används för att bryta ner bindningarna i ditt hår och sedan omformas till den önskade lockiga eller vågiga formen

Boka din permanent här

Styling
Styling och håruppsättning

Att styla och sätta upp håret är ett fantastiskt sätt att förändra din look och uttrycka din personlighet. Oavsett om du är ute efter en avslappnad vardagsstil eller en elegant uppsättning för en speciell händelse hjälper vi dig gärna!

Kanske vill du ha lite lockar inför en AW? Eller en uppsättning för en fest?

Boka din styling eller uppsättning här

Fransförlängning
Ögonfransförlängning

En fransförlängning är en behandling där syntetiska fransar appliceras på dina naturliga fransar för att ge ett längre, fylligare och mer definierat utseende. Processen utförs med hjälp av speciallim och enskilda fransar som är utformade för att se naturliga ut och komplettera din ögonform och ögonfransar.

Boka din ögonfransförlängning här

Hårförlängning
Hårförlängning

En tejpförlängning är en metod för hårförlängning där extra hår appliceras på ditt naturliga hår med hjälp av små dubbelhäftande tejpbitar. Dessa tejpbitar fästs vid ditt naturliga hår i små sektioner, vilket ger dig längre hår eller ökad volym.

Hårförlängningen behöver sedan tejpas om och flyttas upp med 6-8 veckors mellanrum.

Observera att vi bara jobbar med förlängningar som är köpta hos oss, och håret behöver beställas på förhand.

Ring oss eller kom in för att boka din tid.

Keratin
Keratinbehandling

En keratinbehandling är en populär behandling som är utformad för att förbättra hårets styrka, elasticitet och utseende.

Keratin är ett protein som naturligt finns i ditt hår, och är en viktig byggsten för att håret ska vara friskt och starkt. Med tiden kan dock faktorer som överexponering för värmestyling, färgning och miljöpåverkan göra att håret förlorar sin naturliga keratin och blir skadat och frissigt.

En keratinbehandling fungerar genom att tillföra extra keratin till håret, vilket hjälper till att fylla i sprickor och skador längs hårstrået. Detta resulterar i ett jämnare, mjukare och mer hanterbart hår med minskad frissighet och glans.

Boka din keratinbehandling här